Sejururi la preţ redus prin programul "O săptămână la mare"

Turiştii care vor să petreacă o vacanţă pe litoralul românesc între 3 mai şi 15 iunie pot plăti tarife cuprinse între 159 de lei şi 399 de lei pentru şase nopţi de cazare prin programul "O săptămână la mare - Litoralul pentru toţi", lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

79 afișări
Imaginea articolului Sejururi la preţ redus prin programul "O săptămână la mare"

Sejururi la preţ redus prin programul "O săptămână la mare" (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

"În urma unor consultări preliminare cu membri de pe litoral ai FPTR, ţinând cont de evoluţia tarifelor şi a puterii de cumpărare a turiştilor, pentru această ediţie, se aplică aceleaşi tarife ca în septembrie 2009", se arată într-un comunicat al federaţiei.

Pachetele costă 159 de lei de persoană pentru şase nopţi de cazare la un hotel de o stea, 189 de lei la unităţi de două stele şi 219 de lei la hotelurile de trei stele. În cazul hotelurilor de patru stele preţurile ajung la 399 de lei. Tarifele includ TVA şi comisionul de 10% cedat agenţiilor de turism.

"Locurile de cazare incluse în acest program se adresează tuturor categoriilor de turişti români, iar vânzarea se va face conform principiul primul venit, primul servit", se mai arată în comunicat.

Până în prezent, în program s-au înscris 33 societăţi hoteliere de pe litoral, care au pus la dispoziţie peste 4.600 de locuri pe serie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici