Sistemul de carduri al BCR, oprit în noaptea de vineri spre sâmbătă

Sistemul informatic al Băncii Comerciale Române (BCR) de gestionare a operaţiunilor cu carduri va fi oprit în noaptea de vineri, 12 octombrie, spre sâmbătă, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, a anunţat instituţia de credit.

1 afișare
Imaginea articolului Sistemul  de carduri al BCR, oprit în noaptea de vineri spre sâmbătă

Sistemul BCR de gestionare a operaţiunilor cu carduri, oprit în noaptea de vineri spre sâmbătă

Reţeaua va fi oprită vineri, ora 23:00, până cel târziu sâmbătă, ora 05:00, se arată într-un comunicat al băncii.

În aceasta perioada nu vor putea fi efectuate tranzacţii cu cardurile BCR, iar reţeaua de ATM-uri şi POS-uri nu va fi operaţională.

BCR, membră a grupului Erste, este cea mai mare bancă din România, cu active de peste 16 miliarde de euro.

Banca are un portofoliu de 23 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are o reţea de peste 1.300 de ATM-uri şi 11.000 de POS-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici