Site-ul ANAF are, din nou, probleme. Nu se ştie când vor fi rezolvate

Contribuabilii care încearcă să folosească serviciile puse la dispoziţie de site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) pot întâmpina probleme, luni, reiese dintr-un anunţ publicat de instituţie.

398 afișări
Imaginea articolului Site-ul ANAF are, din nou, probleme. Nu se ştie când vor fi rezolvate

Site-ul ANAF are, din nou, probleme. Nu se ştie când vor fi rezolvate

„O parte din serviciile de pe portalul ANAF nu sunt momentan funcţionale. Depunem eforturi pentru repunerea lor în funcţiune. Vă mulţumim pentru înţelegere”, arată un anunţ publicat, luni, pe site-ul Fiscului.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Fiscului nu au putut precizat care este cauza problemelor, ce servicii sunt afectate şi când va fi soluţionată problema.

De la începutul acestui an, site-ul ANAF-ului a fost de mai multe ori greu de accesat, mai ales în perioadele de vârf, când trebuie depuse declaraţiile fiscale, una dintre cauze fiind infrastructura IT învechită a instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici