Skoda lansează un model low-cost care va concura cu Dacia Logan

Salonul de la Moscova este un Salon al contrastelor, pe de o parte se anunţă automobile premium, cum ar fi Audi A7, iar pe de altă parte se vorbeşte despre multe debuturi de modele accesibile. Unul dintre ele va fi se pare urmaşul lui Skoda Octavia Tour.

96 afișări
Imaginea articolului Skoda lansează un model low-cost care va concura cu Dacia Logan

Skoda lanseaza un model low-cost care va concura cu Dacia Logan

Acest model se anunţă a fi o versiune şi mai accesibilă a lui VW Polo Sedan, un automobil care nici el nu este prea scump, urmând să împrumute platforma de la germani.

În aceste condiţii comparaţia cu un Logan devine foarte legitimă, mai ales dacă luăm în considerare că principalele motorizări ale low costului vor fi de 1.6 benzină, respectiv TDI.

Citeşte mai multe despre noul model Skoda pe www.promotor.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici