Soluţie pentru reducerea cheltuielilor: Maşină şi telefon mobil doar pentru demnitari

Secretarul general al Guvernului a dispus reducerea cu 27% a parcului auto şi cu 60% a numărului de telefoane mobile utilizate în aparatul de lucru guvernamental, astfel încât doar demnitarii vor mai avea la dispoziţie un telefon şi o maşină de serviciu, restul fiind folosit la nivel de direcţie.

48 afișări
Imaginea articolului Soluţie pentru reducerea cheltuielilor: Maşină şi telefon mobil doar pentru demnitari

Soluţie pentru reducerea cheltuielilor: Maşină şi telefon mobil doar pentru demnitari (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Sistarea facilităţilor a fost dispusă de către secretarul general al Guvernului, printr-un ordin transmis tuturor direcţiilor din Palatul Victoria, în vederea reducerii cheltuielilor, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Contactat de MEDIAFAX, secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, a confirmat informaţia, precizând că până la 1 iunie vor fi renegociate toate contractele cu furnizorii de telefonie mobilă, pentru reducerea cheltuielilor.

Ea a arătat că a dispus reducerea cu 60% a numărului de telefoane mobile din cadrul aparatului guvernamental, urmând să mai fie acoperite cheltuielile doar pentru câte un telefon utilizat de către demnitari şi pentru alte câteva aparate folosite însă doar la nivel de direcţie.

În privinţa parcului auto al Guvernului, acesta va fi restrâns cu 27%, astfel că doar demnitarii vor mai avea la dispoziţie o maşină de serviciu, restul autoturismelor fiind folosite de asemenea numai la nivel de direcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici