Sondaj Consiliul Concurenţei: Piaţa pieselor de schimb pentru automobile. Cum puteţi participa la sondaj

Consiliul Concurenţei efectuează un sondaj de opinie în rândul beneficiarilor serviciilor de întreţinere sau reparare de automobile, cu privire la piaţa pieselor de schimb, pentru a descoperi eventuale nereguli în domeniu, acesta fiind primul sondaj online lansat de autoritatea de reglementare.

440 afișări
Imaginea articolului Sondaj Consiliul Concurenţei: Piaţa pieselor de schimb pentru automobile. Cum puteţi participa la sondaj

Sondaj Consiliul Concurenţei: Piaţa pieselor de schimb pentru automobile. Cum puteţi participa la sondaj (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

"Scopul acestei cercetări este acela de a cunoaşte problemele pe care consumatorii le întâmpină cu ocazia operaţiunilor de service, respectiv garanţii, consultarea cu privire la tipul de piesă de schimb care se montează pe automobilele proprii, relaţia cu asiguratorii, etc", se arată într-un comunicat al Consiliului.

Persoanele interesate pot participa la sondaj accesând pagina de Internet a instituţiei, www.competition.ro, până la 15 august.

AICI PUTEŢI PARTICIPA LA SONDAJUL CONSILIULUI CONCURENŢEI

"Sondajul online este o premieră pentru Consiliul Concurenţei. Opinia consumatorului final este importantă pentru noi pentru că ar putea ajuta la identificarea eventualelor disfuncţionalităţi ale pieţei. Dacă vom ajunge la concluzia că există probleme, vom interveni pentru remedierea celor de natură concurenţială şi vom sesiza instituţiile în măsură să acţioneze în ariile ce nu sunt de competenţa noastră", a declarat preşedintele Consiliului, Bogdan Chiriţoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici