Sony a numit un nou country head pentru România, Tomohiro Nakashima

Producătorul japonez de echipamente electronice Sony l-a numit pe Tomohiro Nakashima la conducerea operaţiunilor din România ale companiei, în locul lui Taiju Ishikawa, care va coordona activitatea reprezentanţelor din Cehia şi Slovacia.

28 afișări
Imaginea articolului Sony a numit un nou country head pentru România, Tomohiro Nakashima

Sony a numit un nou country head pentru România, Tomohiro Nakashima (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt încrezător că România are un potenţial sporit pentru creşterea operaţiunilor Sony locale, piaţă în care ne propunem ca obiectiv pe termen mediu să devenim brandul numărul unu în preferinţele românilor pentru electronicele de larg consum. România este o ţară de principal interes pentru Sony în regiune şi avem speranţa că 2011 va reprezenta un an prielnic pentru piaţa de IT&C locală", a declarat, luni, într-un comunicat, Nakashima.

Nakashima, în prezent country head Eastern Balkans & Romania, Sony Central and Southeast Europe, şi-a început cariera în cadrul companiei în urmă cu 14 ani. În 1999, a ajuns în echipa de marketing global a segmentului de produse audio.

Patru ani mai târziu, Nakashima este numit country head în regiunea Pakistan/Afghanistan, iar în 2006 preia operaţiunile din Iran. Între 2008 şi 2010, Nakashima este responsabil de retailul-ul magazinelor Sony Style la nivel global, din biroul de la Tokyo, urmând ca din 2010 să fie Country Head pentru zona Balcanilor de Est. Din 2011, România intră sub coordonarea sa, alături de Balcanii de Est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici