Sony retrage 440.000 de laptopuri VAIO care prezintă risc de supraîncălzire

Producătorul japonez de electronice Sony va retrage din piaţă, pentru reparaţii, 440.000 de laptopuri marca VAIO, după detectarea unor defecţiuni care pot duce la supraîncălzirea aparatelor, transmite agenţia Kyodo News.

79 afișări
Imaginea articolului Sony retrage 440.000 de laptopuri VAIO care prezintă risc de supraîncălzire

Sony retrage 440.000 de laptopuri VAIO care prezintă risc de supraîncălzire (Imagine: Mediafax/AFP)

Aparatele cu probleme au fost produse în perioada mai 2007 - iulie 2008 şi fac parte din seriile VGN-TZ100, VGN-TZ200, VGN-TZ300 şi VGN-TZ2000.

Un număr de şapte persoane au suferit arsuri din cauza supraîncălzirii laptopurilor şi există 189 de cazuri confirmate în care aparatele au avut probleme, a anunţat Sony.

Supraîncălzirea este cauzată de defecte ale circuitelor de alimentare cu energie şi ale monitoarelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici