Şoseaua de centură a Capitalei va costa în final 240 milioane de euro

Şoseaua de centură a Capitalei e un şantier de ani de zile. Lucrarea, care va costa în final 240 milioane de euro, constă în trecerea la patru benzi de circulaţie, dar termenele de execuţie sunt depăşite demult, informează Gandul.info.

109 afișări
Imaginea articolului Şoseaua de centură a Capitalei va costa în final 240 milioane de euro

Şoseaua de centură a Capitalei va costa în final 240 milioane de euro (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Lucrările de lărgire la patru benzi a şoselei de centură a Bucureştilor se desfășoară sub un trafic infernal, care ajunge la 40.000 de vehicule pe zi.

Citește mai multe despre lucrările la Şoseaua de centură a Capitalei pe gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici