„Spider-Man: No Way Home” înregistrează al treilea cel mai bun debut din istoria cinematografiei

„Spider-Man: No Way Home" a spulberat recordurile de încasări din perioada pandemiei în acest weekend, cu vânzări de bilete de 253 de milioane de dolari, relatează CNBC.

1172 afișări
Imaginea articolului „Spider-Man: No Way Home” înregistrează al treilea cel mai bun debut din istoria cinematografiei

„Spider-Man: No Way Home” înregistrează al treilea cel mai bun debut din istoria cinematografiei

Nu numai că acesta este cel mai bun debut de film din 2021, dar este a treia cea mai bună deschidere din toate timpurile, după "Avengers: Endgame" şi "Avengers: Infinity War".

"No Way Home" de la Marvel nu se află la mare distanţă de "Infinity War", care a încasat 257,6 milioane de dolari în 2018. "Avengers: Endgame" este filmul cu cele mai mari încasări la deschidere din toate timpurile, cu 357,1 milioane de dolari, potrivit datelor Comscore.

La nivel internaţional, "No Way Home" a obţinut 334,2 milioane de dolari din 60 de pieţe, ceea ce a dus la încasări globale de 587,2 milioane de dolari, a treia cea mai mare valoare din toate timpurile.

Aproximativ 20 de milioane de persoane sunt aşteptate să vadă "Spider-Man: No Way Home", potrivit lui Steve Buck, directorul de strategie al EntTelligence, o firmă de cercetare. Aceasta reprezintă mai mulţi spectatori decât fiecare meci de acasă în timpul unui sezon al Ligii Naţionale de Fotbal, a spus el.

"Trăim un moment istoric în box office şi un moment la care se va face referire în anii următori", a declarat Paul Dergarabedian, analist senior de media la Comscore. "'No Way Home' a preluat conducerea cinematografelor din întreaga lume şi a captivat un public dornic de genul de distracţie cinematografică pură, de evadare, pe care numai mediul cinematografului o poate oferi."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
film,
încasări,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici