Staţiunile de pe litoral ar putea fi administrate chiar de investitori

Staţiunile de pe litoral vor putea fi administrate chiar de către investitori dacă master-planul turismului românesc va intra în discuţia Guvernului şi va primi răspuns favorabil, a declarat, luni, Nicolae Buzdun, consilier în cadrul Ministerului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţ şi Turism.

2 afișări
Imaginea articolului Staţiunile de pe litoral ar putea fi administrate chiar de investitori

Staţiunile de pe litoral ar putea fi administrate chiar de investitori

Nicolae Buzdun, consilier în cadrul Ministerului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii liberale, a declarat la Mangalia, la deschiderea Bursei de Turism, că în acest mod staţiunile pot fi administrate mai bine, iar investitorii îşi vor putea alege un consiliu de administraţie care să ia decizii legate de dezvoltarea localităţilor.

Master-planul reprezintă un proiect pe 20 de ani, realizat împreună cu specialiştii Uniunii Europene, care propune ca investiţiile să fie direcţionate acolo unde sunt problemele mai mari.

Nicolae Buzdun a precizat că master-planul nu reprezintă o lege, ci oferă nişte linii directoare ce vor fi dezbătute de toţi factorii implicaţi în turism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici