Statul va plăti 250.000 de euro head-hunterului care va găsi şeful potrivit pentru Hidroelectrica

Statul va plăti 250.000 de euro head-hunterului care va găsi şeful potrivit pentru Hidroelectrica, cel mai valoros activ din portofoliul Ministerului Economiei, evaluat la 3,49 mld. euro.

659 afișări
Imaginea articolului Statul va plăti 250.000 de euro head-hunterului care va găsi şeful potrivit pentru Hidroelectrica

Statul va plăti 250.000 de euro head-hunterului care va găsi şeful potrivit pentru Hidroelectrica (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Suma apare pentru prima dată într-un document publicat pe site-ul Ministerului Economiei, care stabileşte paşii pe care o firmă de recrutare de executivi de top trebuie să-i parcurgă pentru a participa la licitaţia organizată de stat în perioada 9 decembrie 2011-16 ianuarie 2012.

Într-o perioadă în care Guvernul anunţă ca va continua reducerea cheltuielilor bugetare, cei 250.000 de euro puşi la bătaie de stat reprezintă un comision-record. Suma este de cel puţin zece ori mai mare decât tariful încasat de un head-hunter care plasează un manager pe poziţia de CEO într-o multinaţională locală.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici