SUA şi China au reluat discuţiile comerciale înainte de summitul G20

China şi Statele Unite au reluat discuţiile comerciale înainte de o întâlnire între preşedintele american Donald Trump şi omologul său chinez Xi Jinping în cadrul summitului G20, relatează site-ul agenţiei Reuters.

392 afișări
Imaginea articolului SUA şi China au reluat discuţiile comerciale înainte de summitul G20

SUA şi China au reluat discuţiile comerciale înainte de summitul G20

Liderul de la Casa Albă a declarat marţi că cele două părţi vor începe pregătirile pentru întâlnire între el şi Xi Jinping, care va avea loc la Osaka, în cadrul summitului G20.

"Am avut o conversaţie foarte bună cu preşedintele Chinei. Vom avea o întâlnire extinsă săptămâna viitoare în Japonia. Echipele noastre vor începe discuţiile înainte de această întrevedere", a declarat Donald Trump.

Taguri:
sua,
china,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici