Superafacerea lui Ilie Năstase - restaurante McDonald‘s cu venituri de 8 milioane de euro: "Mănânc şi eu hamburgeri, dar fără pâine"

Asemenea oamenilor de afaceri care au reuşit să-şi sporească averea pe vreme de criză şi Ilie Năstase a sesizat oportunitatea investiţiilor peste graniţă. Ţinta sa: Republica Moldova.

205 afișări
Imaginea articolului Superafacerea lui Ilie Năstase - restaurante McDonald‘s cu venituri de 8 milioane de euro: "Mănânc şi eu hamburgeri, dar fără pâine"

Superafacerea lui Ilie Năstase - restaurante McDonald‘s cu venituri de 8 milioane de euro: "Mănânc şi eu hamburgeri, dar fără pâine" (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

După ce în urmă cu trei ani fostul tenismen a decis să cumpere lanţul local de fast-fooduri operate sub brandul McDonald's, acum este hotărât să deschidă cea de-a cincea unitate din Chişinău. Aceasta va fi primul McCafé de peste Prut.

"Am avut vânzări de circa opt milioane de euro în 2010 şi un profit consistent. Mă gândesc însă să reinvestesc banii şi să lansez anul ăsta un McCafé la Chişinău şi să reamenajez o parte din unităţile existente", a declarat pentru gândul Ilie Năstase. "Costă cam două milioane de euro să faci un McCafé", precizează el.

Citeşte mai multe despre afacerile lui Ilie Nastase pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici