Superoferte de maşini la 3.000 de euro! Care este cel mai tare model?

Maşinile s-au ieftinit foarte mult, iar proprietarii încearcă să scape cât mai repede de unele dintre ele ca să-şi ia altele noi mult mai bune şi mai frumoase.

2096 afișări
Imaginea articolului Superoferte de maşini la 3.000 de euro! Care este cel mai tare model?

Superoferte de maşini la 3.000 de euro! Care este cel mai tare model? (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Preţurile au coborat destul de mult şi la 3.000 de euro îţi găseşti o maşină cu care "poţi să-ţi faci liniştit treaba", informează Incont.ro.

Cea mai ieftină maşină de la BCR Leasing este un Matiz la 1.500 de euro plus TVA, urmat de un Hyundai Accent - cu 1.700 de euro plus TVA. Ambele sunt la promoţie! Incredibil, nu?

Vezi unde poţi să găseşti maşini ieftine pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici