Tabără: Agenţia Domeniilor Statului ar trebui să facă şi tranzacţii cu terenuri agricole

Agenţia Domeniilor Statului (ADS) ar trebui să se ocupe şi cu tranzacţii cu terenuri agricole, a declarat vineri, la Timişoara, la seminarul Mediafax talks about Romanian Agriculture, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără.

47 afișări
Imaginea articolului Tabără: Agenţia Domeniilor Statului ar trebui să facă şi tranzacţii cu terenuri agricole

Tabără: Agenţia Domeniilor Statului ar trebui să facă şi tranzacţii cu terenuri agricole

"Aş vrea să facem din ADS altceva, să intre în piaţă, să vândă şi să cumpere. Până acum nu a făcut altceva decât să distribuie, uneori ilegal", a spus Tabără.

ADS funcţionează în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi se ocupă cu privatizarea societăţilor comerciale agricole şi concesionarea terenurilor agricole proprietate publică şi privată a statului, administrate de aceste societăţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici