Tăriceanu vinde Ford în loc de Citroën

Călin Popescu-Tăriceanu a devenit de la 1 august unul dintre dealerii Ford pe piaţa locală, după ce în 2007 ca prim-ministru a făcut parte din echipa statului român în negocierile cu grupul american în vederea preluării pachetului de 72,4% din acţiuni al uzinei auto de la statul român.

26 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu vinde Ford în loc de Citroën

Tăriceanu vinde Ford în loc de Citroën (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Americanii au plătit 57 mil. euro şi au beneficiat de ştergerea datoriilor fabricii de la Craiova.

Automotive Trading Services (ATS), companie controlată de fostul premier în proporţie de 85%, a înlocuit marca Citroën din centrul auto din Băneasa cu cea americană, devenind astfel cel de-al cincilea dealer Ford din Capitală. "Confirmăm faptul că ATS va deveni în luna august dealer Ford, parte a reţelei Ford România", au declarat reprezentaţii constructorului american.

Citeşte mai multe despre dealerii Ford pe piaţa locală pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici