Tarifele de pe litoral au scăzut cu 20%, gradul de ocupare a fost 100% weekend-ul trecut

Tarifele hoteliere de pe litoral au scăzut în această perioadă cu 20% spre deosebire de acelaşi interval al anului trecut, când acestea au crescut cu 15%, a declarat, joi, preşedintele ANAT, Corina Martin.

136 afișări
Imaginea articolului Tarifele de pe litoral au scăzut cu 20%, gradul de ocupare a fost 100% weekend-ul trecut

Preşedintele ANAT, Corina Martin (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Martin a mai spus că, în weekend-ul trecut, gradul de ocupare pe litoral a fost pentru prima oară în acest an de 100%.

"S-a mers progresiv cu creşterea gradului de ocupare şi sperăm ca şi în weekend-urile viitoare, dar şi în timpul săptămânii, gradul de ocupare să se apropie de 100%. Sunt foarte multe evenimente pe litoral şi sperăm să atragem turiştii cu ajutorul acestora", a afirmat preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) după conferinţa "Mediafax talks about Romanian Tourism".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici