Tarom va cumpăra anul viitor zece avioane Airbus, Boeing şi ATR

Tarom va achiziţiona, anul viitor, patru aeronave Airbus, patru Boeing şi două aparate ATR, a declarat, marţi, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, la conferinţa "Romania Construct & Real Estate Forum 2008".

195 afișări
Imaginea articolului Tarom va cumpăra anul viitor zece avioane Airbus, Boeing şi ATR

Tarom va cumpăra anul viitor zece avioane Airbus, Boeing şi ATR (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem în faza de achiziţie pentru anul viitor a patru Airbus-uri, patru Boeing-uri şi două ATR-uri, determinată de previziunile ritmului de creştere a traficului de pasageri", a spus Orban.

El a menţionat că Tarom are în plan lansarea de noi curse, fără să ofere detalii.

Compania deţine o flotă compusă din 20 aeronave, respectiv două aparate tip Airbus 318-111, două Airbus 310-325, cinci Boeing 737-300, patru Boeing 737-700 şi şapte ATR 42-500.

Tarom se aşteaptă să transporte în acest an 2,3 milioane pasageri, mai mulţi cu 20% faţă de 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici