Tarom va relua în iunie zborurile pe ruta Bucureşti-Amsterdam

Tarom va relua, după cinci ani, zborurile pe ruta Bucureşti-Amsterdam, la 6 iunie, cu o frecvenţă zilnică, a anunţat, luni, compania aeriană.

22 afișări
Imaginea articolului Tarom va relua în iunie zborurile pe ruta Bucureşti-Amsterdam

Tarom va relua în iunie zborurile pe ruta Bucureşti-Amsterdam (Imagine: Mediafax Foto)

Totodată, Tarom şi KLM au semnat un acord de cooperare, care va intra în vigoare la 1 iunie şi va permite celor două linii aeriene să-şi extindă oferta către clienţii lor operând curse sub număr de zbor propriu, pe rute operate de celălalt partener.

Astfel, pasagerii vor avea la dispoziţie patru curse zilnice între Bucureşti şi Amsterdam, după ce noua frecvenţă a companiei aeriene române se va adăuga celor trei zboruri, deja operate de compania olandeză.

În baza acordului de cooperae, KLM va putea să comercializeze - sub număr de zbor propriu - şi destinaţii interne operate de Tarom, pe rutele Iaşi, Timişoara, Cluj şi Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici