Tarom va transporta în acest an deputaţii pe rutele interne

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române Tarom va asigura în acest an transportul deputaţilor pe toate rutele interne, valoarea contractului fiind de 2,33 milioane lei.

17 afișări
Imaginea articolului Tarom va transporta în acest an deputaţii pe rutele interne

Tarom va transporta în acest an deputaţii pe rutele interne pentru 2,33 milioane lei (Imagine: Mediafax Foto)

Camera Deputaţilor a atribuit contractul companiei Tarom prin negociere fără anunţ de participare, deoarece serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice, se arată într-un anunţ al instituţiei.

Contractul, acordat la 23 decembrie 2008, nu poate fi subcontractat.

Tarom operează în prezent atât pe zborurile externe, cât şi pe cele interne cu o flotă compusă din 23 aeronave. Compania efectuează zboruri din Bucureşti spre 11 destinaţii interne, respectiv, Timişoara, Sibiu, Constanţa, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Baia Mare, Suceava, Oradea şi Satu Mare, dar şi între aceste oraşe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici