Telefónica a intrat pe piaţa din România

Telefónica a intrat pe 15 pieţe europene, inclusiv în România, inaugurând sucursale şi infrastructură de reţea prin intermediul cărora va oferi servicii integrate de telecomunicaţii destinate companiilor multinaţionale, a anunţat luni grupul spaniol.

33 afișări
Imaginea articolului Telefónica a intrat pe piaţa din România

Telefónica a intrat pe piaţa din România

"Noile birouri şi infrastructurile de reţea sunt dezvoltate de Telefónica International Wholesale Services. Sucursalele din Franţa, Belgia, Grecia, Italia, Olanda, Portugalia, Suedia, Danemarca, Estonia, Polonia, Ungaria, Elveţia, Austria, România şi Bulgaria, ţări unde Telefónica nu era prezent până acum, sunt deja operaţionale. Extinderea va consolida furnizarea de servicii pentru clienţii diviziei Multinational Corporate", se arată într-un comunicat al operatorului spaniol, transmis luni agenţiei MEDIAFAX.

Telefónica extinde şi consolidează infrastructura IP MPLS în ţările europene considerate de importanţă strategică pentru divizia Multinational Corporate. Extinderea include furnizarea de servicii de wide area network connectivity (WAN), acces centralizat la interent, reţele locale (LAN), servicii fixe de voce, servicii mobile de voce şi date.

Deutsche Post DHL a încheiat un contract cu Telefónica la începutul acestui an, în baza căruia operatorul spaniol urma să furnizeze servicii de telecomunicaţii gupului german de servicii poştale, de curierat şi logistică în 28 de state europene, în următorii cinci ani.

Deutsche Post este prezent în România prin trei firme, respectiv DHL International Romania, DHL Logistics şi Excel Delamode Logistics. DHL International Romania a preluat, anul trecut, firma de curierat Cargus.

Telefónica este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii la nivel mondial, cu 264 milioane de utilizatori în 25 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici