Termenul limită de depunere a ofertelor pentru Avioane Craiova, amânat

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a amânat din nou termenul limită de depunere a ofertelor pentru privatizarea Avioane Craiova, până la 20 mai, cu patru zile înainte de data până la care investitorii interesaţi puteau depune documentele de participare.

17 afișări
Imaginea articolului Termenul limită de depunere a ofertelor pentru Avioane Craiova, amânat

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru Avioane Craiova, amânat (Imagine: Mediafax Foto)

Iniţial, termenul limită a fost prelungit cu 22 de zile, de la 17 aprilie la 9 mai.

"Depunerea ofertelor de cumpărare a pachetului de acţiuni deţinut de AVAS la Avioane Craiova, programată pentru data de 9 mai, se reprogramează pentru 20 mai 2008. Celelalte elemente ale anunţului de vânzare publicat în presa internă şi în cea internaţională în data de 18 februarie rămân nemodificate", se menţionează în anunţul instituţiei.

Totodată, a fost prelungită şi perioada de acces la camera de date organizată de companie, până la 19 mai.

Vânzarea pachetului majoritar de acţiuni, de 80,9% din capitalul social, va fi realizată prin negociere pe bază de oferte finale, îmbunătăţite şi irevocabile.

AVAS a modificat, la finele lunii aprilie, documentaţia referitoare la privatizarea Avioane Craiova, în urma consultărilor cu oficialii europeni, astfel că investitorii vor fi obligaţi să depună împreună cu oferta şi un plan de afaceri pe o perioadă de trei-cinci ani.

Alte modificări aduse de acţionarul majoritar vizează evaluarea ofertelor în funcţie de preţ, investiţii şi capital de lucru. Astfel, 95% din punctajul final va reprezenta preţul pentru pachetul de acţiuni, 3% investiţiile şi 2% capitalul de lucru.

Până la finele lunii martie, un număr de 17 companii au achiziţionat dosarul de prezentare, 11 dintre investitori plătind şi taxa de acces la camera de date.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici