Ţiriac JR: "Am cumpărat România în miniatură pe bursă"

Fiul cel mare al miliardarului Ion Ţiriac a făcut primele investiţii personale în 2007, când a cumpărat câteva "case şi apartamente", dar a investit şi pe bursă.

65 afișări
Imaginea articolului Ţiriac JR: "Am cumpărat România în miniatură pe bursă"

Ţiriac JR: "Am cumpărat România în miniatură pe bursă" (Imagine: Adrian Martalogu/Mediafax Foto)

Ion Alexandru Ţiriac consideră că mai are mult de învăţat de la tatăl lui, şi tocmai de aceea nu prea a făcut până acum afaceri în nume propriu: "Am cumpărat mai multe apartamente, unele de pe planşetă, case, terenuri, o firmă de pază, iar în 2007, pe vârful creşterii bursei, am investit în acţiuni - mi-am făcut un portofoliu din acţiuni la companii româneşti şi glumesc spunând că am cumpărat România în miniatură pe bursă". Ion Alexandru Ţiriac detaliază spunând că a cumpărat iniţial acţiuni la cinci emitenţi, investind în fiecare câte 70.000 de euro, iar ulterior a mai completat, având acum acţiuni la mai multe companii româneşti, printre care Flamingo, SIF-uri, Transgaz, Transelectrica sau Petrom.

Citeşte mai multe despre Ţiriac JR pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici