Top 10 investiţii în infrastructură care nu se inaugurează nici în 2010

Proiecte extrem de importante pentru infrastructura românească sunt amânate de ani de zile şi nici în acest an nu vom asista la foarte multe tăieri de panglici, informează cotidianul "Gândul".

15 afișări
Imaginea articolului Top 10 investiţii în infrastructură care nu se inaugurează nici în 2010

Top 10 investiţii în infrastructură care nu se inaugurează nici în 2010 (Imagine: Mediafax Foto)

Unele au început, dar sunt în întârziere din cauza constructorului sau a statului, care nu a dat banii la timp. Altele au rămas doar pe hârtie, ori doar la stadiul de intenţie. Gândul a realizat un top al celor mai importante 10 investiţii care nu vor fi gata în acest an.

Un exemplu este Autostrada Comarnic - Braşov. Tronsonul din A3 ar fi putut fi funcţional în prezent. Cum Gheorghe Dobre (PD) a reziliat contractele încheiate fără licitaţie de Miron Mitrea (PSD), putem spera să circulăm cu maşina pe aici abia în 2015.

Citeşte mai multe despre topul investiţiilor în infrastructură care nu vor fi inaugurate nici în 2010 pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici