Topul afacerilor care sfidează criza. Dispar băncile, apar magazinele de nişă

Centrele de închirieri şi vânzări de biciclete, magazinele cu produse bio sau casele de pariuri sunt afacerile sezonului în Bucureşti. Criza economică prelungită a frânat planurile de expansiune ale magazinelor care, tradiţional, se regăseau pe principalele artere bucureştene, informează Gândul.

23 afișări
Imaginea articolului Topul afacerilor care sfidează criza. Dispar băncile, apar magazinele de nişă

Topul afacerilor care sfidează criza. Dispar băncile, apar magazinele de nişă (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Magazinele de produse IT, show-roomurile auto, farmaciile şi băncile şi-au temperat semnificativ ritmul în care deschid noi unităţi.

Există însă şi afaceri care pornesc la drum chiar în această perioadă. Apare o nouă generaţie de întreprinzători, dedicaţi nişelor. "Un exemplu elocvent este reprezentat de magazinele de biciclete. În ultimele luni s-au deschis şase-şapte astfel de spaţii doar în Capitală", a declarat Costel Alecu, managerul departamentului de retail şi industrial al agenţiei imobiliare Regatta.

Citeşte mai multe despre afacerile sezonului de criză pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici