Topul autorităţilor ce au publicate cele mai multe anunţuri de achiziţii publice

Direcţia Generală de Asistenţă a Copilului, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău sunt instituţiile care au publicat cele mai multe anunţuri în sistemul de achiziţii publice, conform statisticilor SEAP.

434 afișări
Imaginea articolului Topul autorităţilor ce au publicate cele mai multe anunţuri de achiziţii publice

Topul autorităţilor ce au publicate cele mai multe anunţuri de achiziţii publice

Direcţia Generală de Asistenţă a Copilului se află pe primul loc în “Top 20 de autorităţi contractante care au publicat în 2015 cele mai multe achiziţii (anunţuri/invitaţii de participare/cumpărări directe) în SEAP” cu 7.755 de achiziţii publicate, conform informaţiilor postate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Instituţia este urmată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului cu 7.510 anunţuri publicate şi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău 7.215 de achiziţii.

Pe următoarele două s-au poziţionat Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea-Ciuc (6.614 anunţuri) şi Compania Naţională “Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa (6.102 anunţuri).

Sistemul de achiziţii publice semnalează faptul că aproximativ 8.400 de autorităţi contractante nu au avut anul trecut nici o achiziţie publicată în SEAP anul trecut, comparativ cu 8.841 în 2014.

Reamintim faptul că, numărul anunţurilor de participare publicate în sistemul electronic de achiziţii publice - SEAP a scăzut cu aproximativ 37% din 2006 şi pînă în 2015. În schimb, au crescut numărul contractelor atribuite direct cu circa 73%, conform statisticilor SEAP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici