Topul celor mai ieftine asigurări RCA pentru un Logan

Cele mai ieftine asigurări RCA pentru un autoturism Logan cu motor de 1,4 litri se găsesc la BCR Asigurări, Euroins, Astra şi Carpatica, tariful pentru un an fiind de sub 400 de lei.

1743 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai ieftine asigurări RCA pentru un Logan

Topul celor mai ieftine asigurări RCA pentru un Logan (Imagine: Adrian Mitrea/Mediafax Foto)

Astfel, pentru un şofer din Bucureşti, în vârstă de 35 de ani, asigurarea RCA costă 336 de lei pe an la BCR Asigurări, 342 de lei la Euroins, 363 de lei la Astra şi 372 de lei la Carpatica Asig, potrivit datelor furnizate de site-ul rca-ieftin.ro.

Acest preţ este valabil pentru şoferii care nu au cauzat daune în ultimul an.

Citeşte mai multe despre cele mai ieftine asigurări RCA pentru Logan pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici