Topul celor mai mari firme de insolvenţă. Cine face cei mai mulţi bani din restructurarea sau falimentul altora

În cei aproape cinci ani de când mediul local de business se confruntă cu un picaj al pieţelor fără precedent în ultimele decenii, o nouă breaslă de consultanţi a prins cheag, şi anume practicienii în insolvenţă, domeniu în care cele mai mari 34 de firme au realizat anul trecut venituri de peste 100 de milioane de lei (22,5 mil. euro), potrivit datelor centralizate de Uniu­nea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă (UNPIR).

1130 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai mari firme de insolvenţă. Cine face cei mai mulţi bani din restructurarea sau falimentul altora

Topul celor mai mari firme de insolvenţă. Cine face cei mai mulţi bani din restructurarea sau falimentul altora (Imagine: Mihai Dascalescu/ Publimedia)

Piaţa firmelor de insolvenţă este în prezent departe de onorariile pe care le încasează marile firme de consultanţă din grupul Big Four sau casele de avocatură, dar poate fi comparată cu cea a consultanţilor imobiliari, care în prezent se bat pentru onorarii de circa 20-25 mil. euro pe an.

Află topul celor mai mari firme de insolvenţă din articolul integral de pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici