Topul celor mai nesigure maşini din 2010

Siguranţa este un criteriu foarte important în alegerea unei maşini, cel puţin în ţările vestice. Din acest motiv, se dezvoltă constant noi tehnologii care să protejeze atât şoferul şi pasagerii, cât şi pietonii în cazul unei accident. Mai mult, apar din ce în ce mai multe sisteme în dotarea maşinilor care să prevină şi să evite accidentele, potrivit www.incont.ro

30 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai nesigure maşini din 2010

Topul celor mai nesigure maşini din 2010

Dar în acelaşi timp ies la lumină şi numeroase erori de proiectare, construcţie, ansamblare a autoturismelor care pot pune în pericol vieţi omeneşti, iar paradoxul este că apar foarte multe la mărci renumite, tocmai pentru siguranţa şi fiabilitatea maşinilor.

Cele mai multe au ieşit la iveală în acest an. Explicaţia este că majoritatea constructorilor auto au profitat de cererea mare de autoturisme care exista pe toate pieţele înainte de criza financiară şi au produs mai repede şi mai mult, fără să mai acorde mare atenţie verificărilor şi testelor de calitate.

Află care sunt cele mai nesigure maşini din 2010 pe ww.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici