Topul celor mai scumpe case şi terenuri scoase la licitaţie de către bănci

Vânătorii de chilipiruri imobiliare au o bază de căutare tot mai extinsă în portofoliile executate de către băncile de pe piaţă. Cel puţin 500 de licitaţii vor fi organizate în martie de către bănci. Nu toate sunt însă transparente în ceea ce priveşte clienţii executaţi, arată "Ziarul Financiar".

543 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai scumpe case şi terenuri scoase la licitaţie de către bănci

Topul celor mai scumpe case şi terenuri scoase la licitaţie de către bănci (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Băncile de pe piaţa locală au început să execute din clienţii care nu mai pot rambursa împrumuturile în fiecare zi, astfel că oferta de terenuri şi apartamente de pe piaţă creşte şi pe filiera licitaţiilor organizate pentru recuperarea creanţelor. Terenurile şi casele sunt cel mai des întâlnite active din portofoliul băncilor.

Citeşte mai multe despre casele şi terenurile scoase la licitaţie de bănci pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici