Topul celor mai scumpe gadgeturi din lume

Pentru anumite persoane gadgeturile sunt o necesitate, pentru altele reprezintă o modalitate mai uşoară de a-ţi rezolva problemele, iar pentru o categorie anume, aceste dispozitive reprezintă o cale de a arăta statutul pe care îl au, potrivit businessmagazin.ro.

109 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai scumpe gadgeturi din lume

Topul celor mai scumpe gadgeturi din lume (Imagine: Business Magazin)

Telefoane care au carcase de platină decorate cu diamante, plasme cu carcasa de aur de 24 de carate, MP3 playere decorate cu pietre preţioase şi căşti pe care sunt încrustate diamante sunt doar câteva dintre cele mai scumpe gadgeturi din lume, al căror preţ depăşeşte mii de dolari.

Primul loc în topul celor mai scumpe gadgeturi din lume este ocupat de un telefon iPhone, cu un preţ de trei milioane de dolari, telefonul având o carcasă din aur încrustată cu 200 de diamante. Acesta este urmat în clasament de alte telefoane cu preţuri la fel de ridicate, dar şi de laptopuri, proiectoare şi alte gadgeturi cu preţuri exorbitante.

Vedeţi clasamentul complet al celor mai scumpe gadgeturi din lume şi o galerie foto pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici