Topul celor mai vândute maşini din istorie

De când a fost inventat automobilul şi până în prezent, au apărut pe piaţă sute de modele de maşini mai mult sau mai puţin reuşite. Constructorii auto au încercat să lanseze autoturisme care să îndeplinească cerinţele din ce în ce mai pretenţioase şi diversificate ale clienţilor, iar unii dintre ei au intuit foarte bine ce vrea consumatorul de la o maşină. informează www.incont.ro.

19 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai vândute maşini din istorie

Topul celor mai vândute maşini din istorie (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Astfel, după ce au creat un model care s-a vândut bine, au păstrat conceptul şi l-au reinventat în noi generaţii care continua să apară şi astăzi.
Producătorii auto care au reuşit să vină în piaţa cu cele mai multe modele de succes, după numărul de unităţi vândute, au fost americanii şi germanii.
În schimb, japonezii de la Toyota s-au instalat confortabil în vârful topului, modelul Corolla fiind cea mai vândută maşină a tuturor timpurilor.
Citeşte mai multe despre cele mai vândute maşini din istorie pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici