Topul reclamaţiilor făcute de români împotriva băncilor în 2009

Anul trecut, aproximativ 3.000 de români au reclamat băncile la Protecţia Consumatorilor, nemulţumiţi de comportamentul instituţiilor ori de serviciile oferite, informează cotidianul "Gândul".

16 afișări
Imaginea articolului Topul reclamaţiilor făcute de români împotriva băncilor în 2009

Topul reclamaţiilor făcute de români împotriva băncilor în 2009 (Imagine: Mediafax Foto)

De pe lunga listă a problemelor puse pe tapet, majorarea dobânzii la creditele contractate i-a supărat pe cei mai mulţi reclamanţi, potrivit datelor comunicate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). Au fost însă şi cazuri în care oamenii s-au simţit lezaţi în drepturile lor atunci când banca nu a vrut să le reeşaloneze creditul pe timp de criză ori pur şi simplu a refuzat să le acorde un împumut, fără a motiva decizia.

Citeşte mai multe despre motivele care i-au făcut pe români să reclame băncile la ANPC pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici