Tornada din Călăraşi: Autorităţile anunţă că alimentarea cu energie electrică a fost reluată

Echipele E-Distribuţie Dobrogea şi ale firmelor specializate în lucrări de reparaţii de reţele electrice au restabilit alimentarea cu energie electrică pe toate liniile electrice de medie tensiune afectate de condiţiile meteo severe din seara zilei de 30 aprilie, informează compania.

422 afișări
Imaginea articolului Tornada din Călăraşi: Autorităţile anunţă că alimentarea cu energie electrică a fost reluată

Alimentarea cu energie electrică a fost reluată, după tornadă

La ora 14:00 nu mai sunt înregistrate localităţi nealimentate integral cu energie electrică. Echipele continuă să intervină pentru remedierea deranjamentelor colective şi individuale din reţeaua de joasă tensiune.

Miercuri, la ora 10:00, se mai înregistrau avarii care afectau parţial alimentarea cu energie electrică a localităţilor Modelu - jud Călăraşi şi Mihail Kogălniceanu (Hagieni), jud Ialomiţa, precum şi o parte a zonei industriale a municipiului Călăraşi.

Marţi seara compania acţiona cu 24 de echipe, cea mai mare parte a intervenţiilor având loc în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, unde a fost afectată parţial alimentarea cu energie electrică în localităţile Călăraşi, Ciocăneşti, Dragalina, Grădiştea, Jegalia, Modelu, Perişoru, Roseţi, Stefan Voda şi, respectiv Borduşani, Bucu, Feteşti, Mihail Kogălniceanu, Saveni, Suditi, Ţăndărei, Valea Ciorii.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici