Transelectrica: Cauzele incidentului privind alimentarea cu energie electrică din nord-vest ţării vor fi analizate la nivel european

Cauzele şi condiţiile în care s-a produs incidentul care a dus la probleme în alimentarea cu energie electrică în nord-vestul ţării urmează să fie analizate şi identificate la nivelul Asociaţiei Operatorilor de Transport şi Sistem din Europa – ENTSO-E, anunţă Transelectrica.

1863 afișări
Imaginea articolului Transelectrica: Cauzele incidentului privind alimentarea cu energie electrică din nord-vest ţării vor fi analizate la nivel european

Transelectrica: Cauzele incidentului din nord-vest ţării vor fi analizate la nivel european

Compania de transport a energiei electrice precizează că vineri, 8 ianuarie, la ora 15.05, s-a produs un incident la nivelul reţelei electrice de transport europene interconectate, care a condus la declanşarea mai multor echipamente din reţelele electrice de transport atât din România, cât şi din alte ţări.

La nivelul României a fost afectată zona de nord-vest a ţării.

Reţeaua Electrică de Transport din România a fost readusă la condiţiile normale de funcţionare în jurul orei 16.00, toţi consumatorii afectaţi fiind realimentaţi în jurul orei 16.45, susţine compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici