Transferul de bani prin bancomat este posibil şi în România

Western Union şi Banca Transilvania (BT) lansează în premieră în România serviciul de transfer de bani prin intermediul bancomatelor.

216 afișări
Imaginea articolului Transferul de bani prin bancomat este posibil şi în România

Transferul de bani prin bancomat este posibil şi în România (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

"Cu ajutorul acestui serviciu clienţii bănci Banca Transilvania vor primi bani direct în contul lor, sume care vor putea fi retrase din reţeaua de peste 800 de bancomate a băncii din întreaga ţară. Serviciul de transfer de bani prin ATM permite de asemenea trimiterea de bani direct în contul bancar în peste 386.000 de locaţi ale agenţiilor Western Union din peste 200 de ţări în care serviciul este disponibil", se arată într-un comunicat de presă al BT.

Pentru a efectua transferul de bani prin noul servicul Western Union, clienţii trebuie să aibă un cont în lei sau în euro deschis la Banca Transilvania, card valid emis tot de BT şi un card gol Western Union.

"Ne bucurăm că lansăm acest nou proiect dezvoltat împtreună cu Western Union, marcând astfel o premieră pe piaţa bancară din România. (...) Ca parte a comunităţii facem încă un pas pentru ca transferul de bani să fie mai accesibil şi mai modern", a declarat într-un comunicat director general al BT, Robert Rekkers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici