Transilvania Construcţii concediază 180 de angajaţi

Firma Transilvania Construcţii Cluj-Napoca vrea să ia credite de maxim 16 milioane de euro şi să concedieze aproximativ 180 de angajaţi, în primele două luni ale anului viitor.

15 afișări
Imaginea articolului Transilvania Construcţii concediază 180 de angajaţi

Transilvania Construcţii concediază 180 de angajaţi

Propunerile urmează să fie analizate de acţionarii firmei de construcţii la data de 10 decembrie, potrivit unui comunicat al Transilvania Construcţii remis, joi, Bursei de Valori Bucureşti.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al firmei, Mircea Timofte, controlează 30,07% din acţiunile Transilvania Construcţii, în timp ce soţia acestuia, Gabriela Timofte, are 30,44% din titluri, potrivit celor mai recente raportări. În structura acţionariatului se mai regăsesc SIF Banat-Crişana, cu 19,04% din titluri, şi Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului cu 3,17% din acţiuni.

Transilvania Construcţii a încheiat primele nouă luni cu o cifră de afaceri de 50,3 milioane lei, în scădere uşoară, cu aproape 3%, faţă de perioada similară a anului trecut, când acestea au totalizat 51,7 milioane lei. La finalul lunii septembrie, firma a avut un profit de 5,4 milioane lei, valoare mai redusă cu 44% faţă de câştigul de 9,5 milioane lei din perioada similară a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici