Transportatorii se iau de "matematica" OMV Petrom! Cum justifică petroliştii scumpirile?

Constatăm că s-a produs o nouă creştere a preţului la motorină fără nicio legatură cu preţul petrolului pe piaţa internaţională sau românească, deşi preţul benzinei a rămas nemodificat, spun transportatorii reuniţi în UNTRR, nemulţumiţi de ultimele scumpiri. Care e mecanismul "ciudat" prin care ni se tot scumpesc carburanţii?

35 afișări
Imaginea articolului Transportatorii se iau de "matematica" OMV Petrom! Cum justifică petroliştii  scumpirile?

Transportatorii se iau de "matematica" OMV Petrom! Cum justifică petroliştii scumpirile? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Neînţelegerile" transportatorilor legate de politica de preţuri a OMV Petrom nu se opresc totuşi aici.

Dacă cităm un comunicat recent emis de Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), care înregistrează peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane, am putea ajunge la concluzia că OMV Petrom şi matematica nu se înteleg deloc bine.
Citeşte mai multe despre preţul carburanţilor pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici