Tranzacţia anului în domeniul bancar din România. Cine vrea să cumpere una dintre cele mai mari bănci de la noi

Scoaterea la vânzare a Bancpost, a noua bancă din România după active, a atras interesul a opt investitori strategici şi instituţionali, care provin atât din România, cât şi din străinătate, au declarat pentru ZF surse de pe piaţa bancară.

5789 afișări
Imaginea articolului Tranzacţia anului în domeniul bancar din România. Cine vrea să cumpere una dintre cele mai mari bănci de la noi

Tranzacţia anului în domeniul bancar din România. Cine vrea să cumpere Bancpost

„Aceşti investitori sunt atât strategici, cât şi instituţionali“, au menţionat sursele citate.

Procesul de vânzare este administrat de Mediobanca, cea mai mare bancă de investiţii din Italia, şi HSBC, cea mai mare bancă din Marea Britanie şi una dintre cele mai mari din Europa.

Citişi continuarea articolului pe zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici