Trei consorţii s-au calificat în ultima etapă de selecţie pentru brandul turistic al României

Cele 3 grupuri de companii care s-au calificat în ultima etapă de selecţie pentru atribuirea contractului de realizare a brandului de turism al României sunt TBWA Bucureşti - GFK Romania, Saffron Brand Consultants - Brandient Consult- Acacia Avenue şi THR - Taylor Nelson Sofres.

17 afișări
Imaginea articolului Trei consorţii s-au calificat în ultima etapă de selecţie pentru brandul turistic al României

Trei consorţii s-au calificat în ultima etapă de selecţie pentru brandul turistic al României (Imagine: Mediafax Foto)

Prima etapă de selecţie a ofertelor pentru crearea brandului turistic a fost eliminatorie şi a vizat verificarea conformităţii documentelor depuse, evaluarea capacităţii financiar - economice a companiilor şi a celei tehnico - profesionale a consultanţilor înscrişi în competiţie.

"Din cei 13 ofertanţi înscrişi iniţial în competiţie, unul a fost descalificat deoarece nu a prezentat toate documentele solicitate prin caietul de sarcini. Alţi patru candidaţi nu au putut face dovada
îndeplinirii obligaţiilor stabilite în documentaţia de atribuire, şi anume a celor referitoare la existenţa în portofoliul companiilor a unui proiect similar, de brand naţional sau de turism naţional", informează un comunicat al Ministerului Turismului.

După aceasta a urmat evaluarea tehnico - profesională a echipelor de realizare a proiectului, trei din cele opt companii evaluate întrunind, conform datelor declarate, peste 70 de
puncte şi reuşind să se califice astfel în a doua etapă a selecţiei pentru atribuirea contractului de realizare a brandului de turism al României.

"În această etapă câştigătoare va fi desemnată oferta cu preţul cel mai mic", se mai arată în comunicat.

Suma maximă alocată construcţiei brandului este de două milioane de euro, bani alocaţi României în acest scop de către Uniunea Europeana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici