Trei noi persoane la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) are, de vineri, o nouă conducere, formată din trei noi inspectori generali, persoane cu experienţă dobândită mai ales în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit instituţiei.

1269 afișări
Imaginea articolului Trei noi persoane la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală

Trei noi persoane la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală

Raul – Cristian Petrescu a preluat, de vineri, funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă, fiind noul director al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.

Pe lângă acesta, Marius – Viorel Niţu şi Ionuţ Aurică au fost numiţi în funcţiile publice de conducere de inspector general adjunct.

Cele trei deciziile de numire au fost publicate în Monitorul Oficial nr. 101 din 8 februarie 2019, fiind semnate de prim-ministrul României, Vasilica - Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici