Trenurile de pe ruta Bucureşti-Otopeni, anulate de vineri

CFR Călători va anula, începând de vineri, patru trenuri care circulă pe ruta Bucureşti Nord - Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Baloteşti şi retur, din cauza numărului redus de pasageri.

64 afișări
Imaginea articolului Trenurile de pe ruta Bucureşti-Otopeni, anulate de vineri

Trenurile de pe ruta Bucureşti-Otopeni, anulate de vineri (Imagine: Mediafax Foto)

În prezent, trenurile respective au plecarea din Bucureşti la orelele 21:15 şi 22:15 şi sosirile, în aceeaşi gară, la orele 23:04, respectiv 23:52, potrivit unui comunicat al companiei.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, în urmă cu două săptămâni, că linia feroviară Bucureşti Gara de Nord - Otopeni înregistrează pierderi şi va fi închisă.

Primele curse pe traseul Bucureşti-Otopeni au avut loc în luna februarie. Trenul merge pe traseul Gara de Nord Bucureşti-Triaj-Chitila-Mogoşoaia-Baloteşti, de unde pasagerii îşi continuă călătoria cu autobuze, până la aeroportul Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici