Twitter deschide codul care sugerează postări pentru dezvoltatori

Musk anunţă noutăţi din 31 martie. Twitter va deschide codul care sugerează postări pentru dezvoltatori. Totodată, tweet-urile false vor fi penalizate.

109 afișări
Imaginea articolului Twitter deschide codul care sugerează postări pentru dezvoltatori

Elon Musk, CEO al Twitter, a dezvăluit că, începând cu 31 martie, reţeaua de socializare va deschide o parte din codul său pentru dezvoltatori. Este vorba despre algoritmul folosit de platformă pentru a sugera postările altor utilizatori, încă neurmăriţi.

Pe lângă această noutate, Musk a explicat că, în curând, vor exista modificări şi în ceea ce priveşte răspunsurile la tweet-uri, cu scopul de a penaliza postările publicate de profiluri false.

Algoritmul de sugestii, la care vor putea avea acces dezvoltatorii, este folosit pentru a afişa tweet-uri în fila 'For You', prima din stânga în aplicaţia Twitter, alături de 'Followers' şi de orice listă personală.

După cum au indicat unele cercetări în ultimele zile, algoritmul ar fi fost modificat pentru a oferi tweet-urilor lui Musk mai multă vizibilitate.

Codul va fi făcut public pentru a permite dezvoltatorilor să descopere modul în care funcţionează şi eventualele probleme critice care trebuie rezolvate.

O altă noutate care va apărea în următoarele săptămâni se referă la posibilitatea de a vizualiza răspunsurile la tweet-uri în funcţie de prioritate. Musk subliniază că vor avea prioritate răspunsurile de la utilizatorii urmăriţi, cele de la conturile verificate, deja cu o bifă albastră sau abonaţi la Twitter Blue şi alţi abonaţi. În acest sens, răspunsurile de la profiluri false şi automate vor trece în plan secund, fiind în mod natural penalizate în ceea ce priveşte numărul şi frecvenţa de vizualizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici