Udrea: Licitaţia pentru brandul turistic naţional va fi una internaţională

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a anunţat, joi, la Oradea, că doreşte ca licitaţia pentru brandul turistic naţional al României să fie una internaţională şi că aceasta va fi organizată imediat ce bugetul de stat va fi aprobat.

17 afișări
Imaginea articolului Udrea: Licitaţia pentru brandul turistic naţional va fi una internaţională

Udrea: Licitaţia pentru brandul turistic naţional va fi una internaţională (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Caietul de sarcini pentru achiziţionarea execuţiei brandului turistic naţional este finalizat şi vom organiza licitaţia imediat ce bugetul va fi aprobat. Va fi o licitaţie internaţională, fiindcă vrem să se înscrie firme cu renume internaţional", a declarat Elena Udrea, adăugând că un brand executat de o firmă cunoscută are mai multă credibilitate.

"Inclusiv prin această licitaţie dorim să deschidem interesul internaţional pentru România, dorim să promovăm însăşi licitaţia ca o formulă care să confere atracţie internaţională", a spus ministrul.

Potrivit Elenei Udrea, proiectul privind brandul de ţară este finanţat din fonduri europene, iar execuţia, apoi promovarea brandului vor costa circa 75 de milioane de euro.

"Sperăm ca până în şase luni de la obţinerea contractului să avem partea de execuţie, urmând apoi promovarea”, a mai spus Udrea.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a început, joi, o vizită la mai mult obiective turistice din judeţul Bihor.

În cursul zilei, ea se va deplasa în staţiunea Băile Felix, pe platoul Padiş, în staţiunea montană Vârtop şi va vizita zona carstică de la Cărpinet.

Citeşte şi:

Udrea: Din luna mai vor fi două curse TAROM spre litoral

Udrea: Ministerul ar putea construi un complex balnear în nordul Bucureştiului

Elena Udrea caută o locaţie pentru o nouă Vama Veche

Blogul Elenei Udrea, unul dintre cele mai comentate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici