Udrea: Toate bunele noastre intenţii au rămas doar speranţe pentru 2010

Ministrul interimar al Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, că "bunele intenţii" ale autorităţilor privind tichetele de vacanţă "au rămas doar speranţe pentru 2010", din cauza crizei economice.

14 afișări
Imaginea articolului Udrea: Toate bunele noastre intenţii au rămas doar speranţe pentru 2010

Udrea: Toate bunele noastre intenţii au rămas doar speranţe pentru 2010 (Imagine:Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Legea tichetelor de vacanţă (...) a fost mai greu de aplicat în acest an, din cauza crizei, şi toate bunele noastre intenţii au rămas doar speranţe pentru 2010", a afirmat Udrea la un seminar pe tema turismului.

Ea a spus că în acest an doar mediul privat şi o mică parte a instituţiilor statului au folosit tichete.

"Credem că lucrurile se vor reglementa în 2010 şi toţi cei care trebuie să beneficieze de tichete să le poată obţine", a mai spus Udrea.

Vacanţele pe tichete sunt plătite de către angajatori şi oferite salariaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici