Udrea vrea să naţionalizeze hotelurile nefolosite în scop turistic şi în care nu s-a investit

Structurile de cazare cumpărate ieftin, nefolosite în scop turistic şi în care nu s-a investit ar trebui naţionalizate, nu expropriate la preţul pieţei, a declarat sâmbătă, la Mamaia, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

14 afișări
Imaginea articolului Udrea vrea să naţionalizeze hotelurile nefolosite în scop turistic şi în care nu s-a investit

Udrea vrea să naţionalizeze hotelurile nefolosite în scop turistic şi în care nu s-a investit (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Ar trebui să se naţionalizeze structurile care se află în proprietatea unora, care le-au cumpărat pe nimic şi nu le folosesc în scop turistic", a spus ea.

Udrea a afirmat că prin expropriere cei care deţin imobilele le-ar ceda statului la preţul pieţei, în condiţiile în care n-ar fi reuşit să le vândă unor investitori privaţi, din cauza crizei.

"Spun asta pentru că ministerul deţine hoteluri pe care de trei ori am încercat să le vindem şi nu am reuşit", a mai spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici