Un fost director Twitch, noul şef al OpenAI

OpenAI îl va numi pe Emmett Shear în funcţia de director executiv interimar, la doar 48 de ore de la concedierea şefului şi co-fondatorului Sam Altman, scrie BBC.

90 afișări
Imaginea articolului Un fost director Twitch, noul şef al OpenAI

Un fost director Twitch, noul şef al OpenAI

După ce şeful şi cofondatorul OpenAI, Sam Altman, a fost dat afară din companie, o altă persoană îl va înlocui în mai puţin de 48 de ore .

Emmett Shear este cel care îl va înlocui pe Altman la şefia companiei. Shear este fostul manager al Twitch.

Altman a fost dat afară pentru că „nu a fost în mod constant sincer în comunicările sale cu consiliul de administraţie, împiedicând capacitatea acestuia de a-şi exercita responsabilităţile”, iar compania şi-a pierdut încrederea în el, potrivit BBC.

Shear a trimis un memoriu companiei care a dezvoltat ChatGBT, iar liderii au transmis că fostul director Twitch are o „combinaţie unică de abilităţi, expertiză şi relaţii care vor conduce OpenAI înainte”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici