Un furnizor de soluţii IT, cu operaţiuni masive şi în România, s-a listat la Bursa din New York

Compania Endava, un furnizor de soluţii IT care are peste 2.300 de angajaţi în România, a deschis vineri, 27 iulie, prima zi de tranzacţionare a acţiunilor sale la Bursa de la New York, sub simbolul DAVA, au anunţat marţi reprezentanţii societăţii.

1255 afișări
Imaginea articolului Un furnizor de soluţii IT, cu operaţiuni masive şi în România, s-a listat la Bursa din New York

Furnizorul de soluţii IT, cu operaţiuni masive în România, s-a listat la Bursa din New York

„Endava este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de tehnologie de ultimă generaţie, ajutând companiile să-şi accelereze transformarea digitală prin utilizarea de abordări inovatoare (Ideation to Production şi Distributed Enterprise Agile) în dezvoltarea de produse, platforme şi soluţii de business”, arată un comunicat transmis de companie.

„Ziua de 27 iulie 2018 marchează o nouă etapă pentru compania noastră şi vom continua să dezvoltăm un ecosistem şi o cultură bazate pe succes, prin sprijinirea clienţilor şi angajaţilor Endava în drumul lor spre a deveni liderii de mâine”, a declarat John Cotterell, CEO Endava, în cadrul festivităţii de deschidere a şedinţei oficiale de tranzacţionare la Bursa din New York.

Endava are peste 4.700 de angajaţi în centrele sale de livrare la nivel global, dintre care mai mult de jumătate, 2.500 de specialişti, sunt localizaţi în cele şase sedii din România: Cluj-Napoca, Iaşi, Bucureşti, Piteşti, Târgu Mureş şi Timişoara. Compania este prezentă şi în ţări precum Bulgaria, Columbia, Argentina, Uruguay, Venezuela, Moldova, Macedonia şi Serbia, având birouri de vânzări în Germania, Danemarca, Olanda, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii.

Endava este o companie de servicii IT privată, cu o experienţă de 18 ani în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai cunoscute branduri în industriile financiar, asigurări, telecomunicaţii, media, tehnologie, retail şi FMCG.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici