Un nou magazin H&M în România. În ce oraş se va deschide al 15-lea magazin al retailerului suedez

Retailerul suedez H&M va deschide, la 14 iunie, al 15-lea magazin din România, în centrul comercial Iulius Mall din Suceava.

660 afișări
Imaginea articolului Un nou magazin H&M în România. În ce oraş se va deschide al 15-lea magazin al retailerului suedez

Un nou magazin H&M în România. În ce oraş se va deschide al 15-lea magazin al retailerului suedez

Unitatea va avea o suprafaţă de 1.677 metri pătraţi, potrivit unui comunicat al companiei.

H&M are şase magazine în Bucureşti şi opt în provincie - Braşov, Cluj, Timişoara, Oradea, Constanţa, Arad, Craiova şi Iaşi.

Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondată în Suedia 1947 şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Grupul H&M are peste 2.300 de magazine în 40 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici